Fluer for salg.

Velkommen til bestilling av fluer!
Laksefluene kan nå bestilles/kjøpes i nettbutikken fra
1.Mai 2013.
På undersidene her finner du alle fluene for salg. Noter deg informasjonen du finner under hver flue som Nr., Navn og størrelse. Når du har funnet fluene du ønsker å kjøpe går du tilbake til denne siden og skriver inn ditt navn og E-post adresse, og fyller ut i meldingsramma den informasjonen du fant under hver flue du ønsker å kjøpe. Husk antall! Deretter din fulle adresse og Tlf.nr. Til slutt klikker du på send. Så snart din bestilling er registrert mottar du en e-post med ordrebekreftelse, faktura,  leveringstid og betalingsinformasjon. Fluene blir sendt deg, sammen med fakturaen kvittert for betaling, når din innbetaling er registrert på min konto.
Ovenforstående gjelder foreløpig for alle fluer untatt laksefluene som nå kan kjøpes i nettbutikken. Følg med i nettbutikken når andre kateggorier fluer blir lagt inn. De kommer etter hvert. Ellers gjelder angrefristloven. Angrefristskjema er lagt ved fluene dine når du mottar de. Det inngår i garantien på fluene, at om det mot formodning skulle skje at flua de går i stykker ved normalt bruk, får du tilsendt to nye fluer, mot at du sender meg den som har gått i stykker. Dette som takk for at du gir meg muligheten til å bli bedre på kvalitet. Ved eventuelle feil på produktene skal de returneres uten unødvendig opphold, med en begrunnelse for reklamasjonen.  Det skal også angis om du vil ha et nytt produkt, eller et annet produkt som erstatning, eller eventuelt pengene tilbake.
E-post kundeservice: arnt@flueboksen.com
Jeg håper du finner noen produkter av interesse og ser frem til din bestilling!
Mvh. Arnt Nysveen Åmotveien 39, 3160 Stokke.
         Tlf. 98884755.

Skriv inn meldingen din her. Fyll ut skjemaet:

Nyeste kommentarer

21.10 | 14:03

Ingen fluer på denne siden er for makrell. Gå inn på siden kystfluer i menyen. Der er det flere som egner seg. F.eks. nr.93,94,99,910,918 og 920.
Mvh. Arnt.

...
19.10 | 17:49

Hei, er glad i å fiske makrell, hvilken våtfluer egner seg best?

...
01.02 | 23:31

I can ship to USA if you like.
Arnt.

...
19.01 | 16:18

Hi, i would like to puchase sun ray shadow flies. Can you ship to usa ?
Thanks, Thomas.

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE